“Alle dagen zomer”, de nieuwe single van Dirk Daené.

CD-voorkantWie wilt er nu niet “Alle dagen zomer”?  Genieten op het terras met Sangria in de hand, bloemen geuren, tuinen kleuren, … iets waar we met velen van hopen en dromen. Dirk schreef dit keer zelf de muziek en ging deze afmixen bij Bandit in de studio van HeKo Selection.  De tekst is gemaakt door Jos Van Meer, die het gevoel van de zomer schreef zoals iedereen ervan droomt. De videoclip is opgenomen in de stille kempen te Geel door Diego Van Mol van Videoworks.  Weldra kan je deze verwachten op YouTube. “Alle dagen zomer”, is vanaf vrijdag 29 juli 2016 te verkrijgen als download en via streaming op de meeste digitale platvormen en via www.dirkdaene.be.

Dirk Daené

Dirk Daené is geboren in Deurne op 31 oktober 1968 als Dirk Schurmans.  De ouders van Dirk kunnen meepraten over muziek als rode draad bij Dirk.  Als tiener leerde hij muziekinstrumenten te bespelen, gaande van piano, orgel en trompet.  Met de trompet werd hij geregeld gevraagd om met de harmonie “De 3 koningen van Deurne” mee te spelen.

De muzikale carrière van Dirk begon in een muziekwinkel in Antwerpen, waar hij diverse muzikanten leerde kennen.  Naast zijn muziekcarrière ging Dirk ook acteren, zo speelde hij mee in Vennebos (VT4) en in Familie (VTM) speelde hij enkele gastrollen.

In december 2014 brengt Dirk zijn eerste single uit met als titel “In alles wat ik doe” door de vele reacties staat Dirk niet stil en brengt hij in mei 2015 de tweede single “Dit Is De Ware Liefde ” uit.  Deze single overtrof ver de eerste en werd zeer goed ontvangen zowel in België als in Nederland.  In juli 2015 kwam er het zomers nummer “Een zon die nooit verdwijnt” uit die tevens hoge koppen scoorde, de videoclip werd opgenomen in Brasschaat.  Natuurlijk kan Dirk niet nablijven in de gezelligste en warmste tijd van het jaar.  In december 2015 brengt hij de Kerstsingle “Wondermooi Kerstfeest” uit met Vicky D-Lite.

De meeste kennen Dirk ook wel van “The Swinging Note”.  Met zijn one-man-band speelt hij in diverse dancings, rust- en verzorgingstehuizen, … sinds 2015 kan je hem boeken met/of zonder drummer en zanger Peter DB.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *