Nieuw streamplatform

Op eigen benen

Door de vele problemen bij Radionomy van de laatste weken en ons aan het lijntje te houden hebben we besloten om onze eigen weg te gaan. Met ingang van vandaag 5 april zijn we verhuist naar Canada en hebben ons radiostation ondergebracht bij SonixCast. We hopen hier een beter ervaring op te doen en zijn momenteel het systeem volop aan het testen.

Wij hopen met het Canadese bedrijf SonixCast en Socan op een mooie samenwerking.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Nieuw format Radio Denderland

Radio Denderland geeft sinds vandaag zijn format gewijzigd van hitradio naar Oldies radio. Vanaf nu hoor je bij ons alleen nog de mooiste oldies en popcorn muziek uit de jaren 50, 60 en 70. We zijn dus vanaf nu een echte oldies radio en niet zoals andere radio’s die zeggen dat ze een echte oldiesradio zijn en waar je tussen al die oldies toch top 40 muziek hoort. Wij zijn van mening als je wil door gaan als een oldiestation dat je dan enkel maar oldies mag horen.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

“Alle dagen zomer”, de nieuwe single van Dirk Daené.

CD-voorkantWie wilt er nu niet “Alle dagen zomer”?  Genieten op het terras met Sangria in de hand, bloemen geuren, tuinen kleuren, … iets waar we met velen van hopen en dromen. Dirk schreef dit keer zelf de muziek en ging deze afmixen bij Bandit in de studio van HeKo Selection.  De tekst is gemaakt door Jos Van Meer, die het gevoel van de zomer schreef zoals iedereen ervan droomt. De videoclip is opgenomen in de stille kempen te Geel door Diego Van Mol van Videoworks.  Weldra kan je deze verwachten op YouTube. “Alle dagen zomer”, is vanaf vrijdag 29 juli 2016 te verkrijgen als download en via streaming op de meeste digitale platvormen en via www.dirkdaene.be.

Dirk Daené

Dirk Daené is geboren in Deurne op 31 oktober 1968 als Dirk Schurmans.  De ouders van Dirk kunnen meepraten over muziek als rode draad bij Dirk.  Als tiener leerde hij muziekinstrumenten te bespelen, gaande van piano, orgel en trompet.  Met de trompet werd hij geregeld gevraagd om met de harmonie “De 3 koningen van Deurne” mee te spelen.

De muzikale carrière van Dirk begon in een muziekwinkel in Antwerpen, waar hij diverse muzikanten leerde kennen.  Naast zijn muziekcarrière ging Dirk ook acteren, zo speelde hij mee in Vennebos (VT4) en in Familie (VTM) speelde hij enkele gastrollen.

In december 2014 brengt Dirk zijn eerste single uit met als titel “In alles wat ik doe” door de vele reacties staat Dirk niet stil en brengt hij in mei 2015 de tweede single “Dit Is De Ware Liefde ” uit.  Deze single overtrof ver de eerste en werd zeer goed ontvangen zowel in België als in Nederland.  In juli 2015 kwam er het zomers nummer “Een zon die nooit verdwijnt” uit die tevens hoge koppen scoorde, de videoclip werd opgenomen in Brasschaat.  Natuurlijk kan Dirk niet nablijven in de gezelligste en warmste tijd van het jaar.  In december 2015 brengt hij de Kerstsingle “Wondermooi Kerstfeest” uit met Vicky D-Lite.

De meeste kennen Dirk ook wel van “The Swinging Note”.  Met zijn one-man-band speelt hij in diverse dancings, rust- en verzorgingstehuizen, … sinds 2015 kan je hem boeken met/of zonder drummer en zanger Peter DB.

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen