Weerbericht

Wisselend bewolkt,lokale buien

Verwachting voor vandaag; vrijdag:

Vandaag is het zwaar bewolkt met eerst nog regen of buien. Daarna wordt het wisselend bewolkt met in de namiddag over het noorden nog een bui. Met maxima die zich bewegen tussen 13 graden op de Ardense Hoogten en 17 graden in de Kempen is het frisser dan de afgelopen dagen. Er waait een matige tot vrij krachtige en langs de kust vrij krachtige of krachtige zuidwestenwind.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en blijft het droog. Eind van de nacht gaat het over het westen regenen. De minima situeren zich tussen 8 graden op de Ardense Hoogten en 12 graden langs de kust. Er waait een matige en langs de kust vrij krachtige zuiden- tot zuidwestenwind.

Verwachting voor morgen: zaterdag:

Morgen is het zwaar bewolkt met eerst nog buien, daarna wordt het vanuit het westen wisselend bewolkt en blijft het meestal droog. De maxima schommelen tussen 13 graden in de Hoge Venen en 17 graden over het centrum en in de Kempen. Er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. In de namiddag en avond wordt de wind langs de kust krachtig met kans op rukwinden.

Vooruitzichten voor zondag tot en met dinsdag:

De dagen erna blijft het in het wisselvallig met perioden van regen of buien. Zondag wordt het 9 graden op de Ardense Hoogten en 13 graden in Vlaanderen. Begin volgende week wordt het met maxima die liggen tussen 12 en 16 graden wat zachter. Vooral zondag is het nog winderig met langs de kust kans op rukwinden.

Buienradar België

Satelliet en buienradar