Weerbericht

Vlaanderen zon, Ardennen grijs

Verwachting voor vandaag; maandag:

Vandaag is het wisselend bewolkt met een enkele bui of een bui met smeltende sneeuw in de Ardennen. In de Ardennen kan het boven de smeltende sneeuw grijs en mistig blijven. De maxima klimmen naar 1 graad in de Hoge Venen, 7 graden over het centrum en 9 graden aan zee. De matige wind waait uit de noordwest sector.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht is het gedeeltelijk of zwaar bewolkt met mist in de Ardennen. De minima liggen tussen -1 graad in de Hoge Venen, 2 graden over het centrum en 4 graden aan zee. De wind neemt af tot zwak of matig en krimpt naar het westen.

Verwachting voor morgen: dinsdag:

Morgen wisselen wolkenvelden en zon elkaar af en blijft het droog. In de Ardennen is het meestal grijs en mistig. De maxima schommelen tussen 1 graad in de Hoge Venen en 6 tot 8 graden in andere streken. De zwakke tot matige wind waait uit de west sector.

Vooruitzichten voor woensdag tot en met vrijdag:

De dagen erna is het dikwijls zwaar bewolkt met soms wat lichte regen of motregen. Het zal gaan om geringe neerslaghoeveelheden. Het wordt zachter met maxima oplopend naar 5 tot 9 graden. In de Ardennen verwachten we ’s nachts eerst nog minima rond het vriespunt.

Buienradar België

Satelliet en buienradar