Luisterhulp

24 uur per dag en zeven dagen in de week kunt u naar de muziek van Oldies Radio Denderland luisteren. Onze stream is 24 uur per dag, 7 dagen in de week online. Onze stream draait op 128 kbps / 44100KHZ Stereo.

Winamp

 

iTunes/QiuckTime

 

VLC Player

 

AIMP Player

 

Mooie vervanger voor Winamp

Vandaag de dag zijn er nog veel mensen die Winamp als standaard muziek player gebruiken voor het afspelen van hun muziekbestanden, of om naar internet radio te luisteren. Sinds Winamp is overgenomen door Radionomy is de ontwikkeling van Winamp stil blijven staan en daarom zijn we gaan kijken naar andere en betere alternatieven. We werden door iemand getipt over AIMP player Deze player heeft nog veel meer functies dan de oude vertrouwde Winamp player en ziet er ook nog eens gelikt uit als je één van de skins gebruikt die je via de site van de ontwikkelaar kan downloaden. Zie hier een lijst met de mogelijkheden:

  • Mogelijkheid om internet radio streams op te nemen
  • Internet radio stations zoeken/luisteren via de Icecast of SHOUTcast directory
  • Muziek bestanden coverteren naar bijna alle formaten (WAV, FLAC, MP3 etc..)
  • Standaard plugin voor Last.FM
  • Tag editor om je muziekbestanden te hernoemen
  • Diverse skins (thema’s) (voorbeeld is Black Onix Two)
  • DSP mogelijkheden
  • Diversen andere mogelijkheden

 

 

 

 

 

 

 

Luisteren met Windows Media Player (AACplus)

Om de luisteren met Windows Media Player in AACplus kwaliteit moet je eerst de Orban AACplus plugin downloaden en installeren. Deze is echter omdat Orban gestopt is met AACplus op het internet niet meer te vinden. Gelukkig kan je hem hier downloaden en kan je zo toch nog luisteren via Window Media Player in AACplus kwaliteit.

Internet radiospelers

Mensen die wensen gebruik te maken van de stream via internetradio’s, hebben volgende gegevens nodig. De server kan bereikt worden via volgende link: http://159.89.116.198:1030/stream. Welke link u dient te gebruiken hangt af van het merk. Bij voorbeeld: MEDION® LIFE E85059 WiFi Internet Radio = > http://159.89.116.198:1030/stream. De MEDION® LIFE E85059 WiFi Internet Radio maakt gebruik van de database van airable.radio (http://www.airablenow.com/)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.