Weerbericht

Perioden met zon, lokaal een bui
Verwachting voor vandaag maandag:

Vandaag begint de zon zonnig met alleen aan zee meer bewolking en een bui. In de loop van de dag wordt het wisselend bewolkt met verspreid enkele buien. Ten zuiden van Samber en Maas blijft het meestal droog. De maxima schommelen tussen 18 graden, in de Hoge Venen, 20 graden aan zee en 22 graden in de Kempen. Er waait een matige en langs de kust vrij krachtige zuidwestenwind.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht wordt het overal droog met brede opklaringen. De minima bewegen zich tussen 8 graden in de Hoge Venen en 14 graden aan zee. De wind uit het zuidwesten neemt af en wordt zwak of matig.

Verwachting voor morgen dinsdag:

Morgen zijn er perioden met zon en gaan er stapelwolken ontstaan. Het blijft droog en het wordt 17 graden in de Hoge Venen, 20 graden aan zee en opnieuw 22 graden in de Kempen. Er waait een tot matig toenemende naar west ruimende wind.

Vooruitzichten voor woensdag tot en met zondag:

De dagen erna zorgt een hogedrukgebied voor de terugkeer van warm zomerweer. Het is vrij zonnig met vorming van enkele stapelwolken en het blijft droog. Het wordt dagelijks warmer met uiteindelijk in het weekend maxima tussen 24 en 28 graden.

Buienradar België

Satelliet en buienradar