Weerbericht

Wolken,zon en een enkele bui

Verwachting voor vandaag vrijdag:

Vandaag is het wisselend bewolkt en bestaat er in het noorden nog kans op een lokale bui. In de namiddag verschijnen er meer zonnige perioden. De maxima klimmen naar 18 graden in de Hoge Venen, 19 graden langs de kust en 22 graden in de Hoge Venen. De zuidwestenwind spant aan tot matig en langs de kust tot vrij krachtig.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht raakt het in Vlaanderen bewolkt met lichte regen en motregen. In Wallonië blijft het droog met opklaringen. De minima liggen tussen 9 graden in de Hoge Venen en 15 graden langs de kust. De zuidwestenwind waait vrij of krachtig langs de kust.

Verwachting voor morgen zaterdag:

Morgen in het noorden en noordwesten zwaar bewolkt met lichte regen en motregen bij tussenpozen. Ten zuidoosten van Samber en Maas is het wisselend bewolkt en blijft het droog. Het wordt 19 graden langs de kust, 20 graden in de Hoge Venen, 22 graden in de Kempen en 23 graden in Belgisch Lotharingen. De zuidwestenwind waait matig en langs de kust krachtig.

Vooruitzichten voor zondag tot en met donderdag:

De dagen erna is het eerst wisselvallig met regen of motregen bij tussenpozen, op maandag vooral in het zuidoosten. Vanaf dinsdag zorgt een uitloper van het Azorenhoog voor zonnige perioden en blijft het droog. De wind neemt af en de temperatuur ligt rond 20 graden. Op donderdag wordt het warmer met in de Kempen maxima tot 25 graden.

Buienradar België

Satelliet en buienradar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.