Weerbericht

No één keer nazomer

Verwachting voor vandaag dinsdag:

Vandaag is het zonnig met dunne wolkenvelden en blijft het droog. Het wordt weer erg warm met temperaturen tussen 22 tot 24 graden in de Ardennen en langs de kust en 24 tot 26 graden in het binnenland. De wind waait zwak en langs de kust matig en waait uit het zuiden tot zuidoosten.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht meer en meer sluierbewolking en blijft het droog. Lokaal kan zich een mistbank vormen. De temperatuur daalt naar 5 graden in de Hoge Venen en 9 tot 12 graden in andere streken. De wind waait zwak en komt uit het zuiden tot zuidoosten.

Verwachting voor morgen woensdag:

Morgen zijn er zonnige perioden afgewisseld door enkele wolkenvelden en blijft het opnieuw droog. Met maxima die zich bewegen tussen 19 en 22 graden wordt het al minder warm. De wind waait zwak en komt uit een veranderlijke richting.

Vooruitzichten voor donderdag tot en met vrijdag:

De dagen erna zorgt een hogedrukgebied boven de Noordzee voor een noordoostelijke stroming en de aanvoer van frissere lucht. Toch blijft de temperatuur nog uitkomen boven het langjarig gemiddelde. Er zijn zonnige perioden en een zwak front zorgt ook voor wolkenvelden en het blijft meestal droog. De maxima zakken naar 15 tot 18 graden op vrijdag.

Buienradar België

Satelliet en buienradar