Weerbericht

Onstuimig met buien

Verwachting voor vandaag dinsdag:

Vandaag is het dikwijls zwaar bewolkt met winterse buien of sneeuwbuien op de Ardense Hoogten. De maxima klimmen naar 1 graad in de Hoge Venen en 6 graden aan zee. De westen- tot zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig met kans op rukwinden. In de loop van de dag neemt de wind in kracht af.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht is het gedeeltelijk bewolkt met nog steeds kans op een bui of een sneeuwbui in de Ardennen. De minima situeren zich tussen -1 graad in de Hoge Venen en 4 graden aan zee. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig en komt uit de west sector.

Verwachting voor morgen woensdag:

Morgen is het wisselend bewolkt en neemt de kans op een bui vanuit het westen af. In de Ardennen kan er nog een sneeuwbui vallen. Het wordt 3 graden in de Hoge Venen en 8 graden langs de kust. De westen- tot zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig.

Vooruitzichten voor donderdag tot en met zaterdag:

De dagen erna is het wisselvallig en wordt het zachter. Dagelijks valt er wel regen of een bui. De maxima klimmen naar 10 tot 13 graden op vrijdag en zaterdag. Nachtvorst wordt de komende tijd niet meer verwacht.

Buienradar België

Satelliet en buienradar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.