Weerbericht

Zonnig en zeer zacht

Verwachting voor vandaag zondag:

Vandaag is het zonnig met alleen velden met hoge sluierbewolking en blijft het droog. De maxima bewegen zich tussen 13 graden in de Ardennen en 14 tot 16 graden in andere streken. Er waait een tot matig toenemende zuidenwind.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht is het licht bewolkt met alleen in de Ardense valleien lichte vorst. Elders kan het tot vorst aan de grond komen. De minima liggen tussen -2 graden in de Ardense valleien, 2 graden in de Kempen en 5 graden aan zee. De zwakke tot matige wind waait uit de zuid sector.

Verwachting voor morgen maandag:

Morgen is het opnieuw zonnig met alleen wat hoge bewolking. In de namiddag verwachten we vanaf de kust voor het westen van het land toenemende bewolking. Het blijft droog en de maxima liggen tussen 11 en 16 graden. Er waait een matige zuiden- tot zuidwestenwind.

Vooruitzichten voor dinsdag tot en met vrijdag:

De dagen erna komt er tijdelijk een dip in het heerlijke vroege lenteweer. Van dinsdag tot en met donderdag is het wisselend tot dikwijls zwaar bewolkt en blijft het droog. Alleen op dinsdag kan er aanvankelijk wat lichte regen vallen. De maxima liggen tussen 9 en 12 graden. Vanaf vrijdag verwachten we opnieuw veel zon en wordt het terug zachter.

Buienradar België

Satelliet en buienradar