Weerbericht

Vrij koud met zon

Verwachting voor vandaag donderdag:

Vandaag een mooie dag met zonnige perioden en blijft het droog. De maxima bewegen zich tussen -1 graad in de Ardennen, 2 graden over het centrum van het land en 3 graden langs de kust. Er waait een matige oosten- tot noordoostenwind die schraal aanvoelt.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. Het wordt koud met lichte tot matige vorst. De minima liggen tussen -2 graden over het westen, -4 graden in de Hoge Venen en 7 graden in de Hoge Venen. Er waait een zwakke tot matige oosten- tot noordoostenwind.

Verwachting voor morgen vrijdag:

Morgen opnieuw een mooie dag met zonnige perioden en blijft het droog. De koude maxima liggen tussen -2 graden in de Hoge Venen, 1 graad in de Kempen en 2 graden langs de kust. Er waait een zwakke tot matige oostenwind.

Vooruitzichten voor zaterdag tot en met maandag:

De dagen erna vindt een overgang plaats naar vrij zacht weer. Zaterdag zijn er zonnige perioden en blijft het tot de avond droog. De maxima schommelen tussen -1 graad in de Ardennen en 4 graden langs de kust. Zaterdagavond en in de nacht naar zondag gaat het regenen en bestaat er in de Ardennen kans op aanvriezende regen en mogelijk eerst ook sneeuw. Zondag trekt de regen naar het noordoosten weg en volgen vanuit het zuidwesten enkele opklaringen. De temperatuur gaat omhoog naar 3 graden in de Hoge Venen en 9 graden over het westen. Vanaf maandag is het licht wisselvallig en vrij zacht.

Buienradar België

Satelliet en buienradar